Hjertelig velkommen!

Mit navn er Anastasia Elkjær og jeg er en ung kunstner. At tegne og male har altid faldet mig naturligt. Jeg nyder at kunne bidrage til andres glæde, ro og forståelse, igennem min kunst. Med en pensel i hånden har jeg uanede muligheder for at skabe lige hvad jeg vil. Jeg kan udtrykke min sjæl og gøre mine indre billeder, fysiske. Jeg kan skabe alt det øjet ellers ikke ser.

Jeg eksperimenterer med mange forskellige materialer og teknikker. Alt fra blyant, blæk, kul, akvarel, akryl, olie, pastel og digitalt. Og motiver der varierer fra kæledyrsportrætter, til spirit animals og malerier ud fra dyre telepati. Dyrene, og især hestene, har altid haft en helt særlig plads i mit hjerte og det afspejler sig tydeligt i min kunst. At se en glad ejer der får et portræt af sin egen elskede hest, eller en sorgbetynget ejer, der finder lindring i at få lavet et maleri, ud fra en telepati med deres afdøde dyr. Det er hvad der gør mit arbejde så betydningsfuldt for mig.

Tag et kig rundt på siden, for at læse mere om mig, kigge i mit galleri eller se hvad jeg tilbyder under bestilling. Jeg håber du vil nyde dit besøg og give dig selv lov til at suge dyrenes magi til dig.

– Anastasia

Forside

Udtalelser

Mathilde Denning

Mathilde Denning

"Anastasia har en vidunderlig, unik evne til at skabe billeder, malerier og kreative værker der afspejler akkurat det, din sjæl har brug for. Med kærlighed og tålmodighed, gengiver hun de smukkeste øjeblikke, og de fineste budskaber, som skinner så stærkt igennem hendes billeder, at jeg altid bliver ydmyg ved synet. Der er ingen tvivl om, at hun er den dygtigste kunstner jeg kender, som arbejder fra sit hjertes kraft."

Nicoline Hjorth Hansen

Nicoline Hjorth Hansen

"Da min hest, Blika, måtte forlade jorden i fysisk tilstand var der budskaber fra hende som var vigtige at få ud. Jeg blev ledt til Anastasia som viste stor forståelse med hele situationen. Det hele føltes så rigtigt og Blikas budskab blev omfavnet helt rigtigt, udtrykt helt rigtigt og på den smukkeste måde. Det hele er så rent, og jeg får stadig tårer i øjnene ved at kigge på billedet. Jeg mærker budskabet og Blika så meget når jeg ser på det. Alle hendes små og store budskaber gemt heri. Det her vil altid være mit mindested og her hvor jeg kan forbinde mig med den smukke sjæl.

Jeg er lykkelig og taknemmelig for at blive ledt til Anastasia. Det her er den reneste adgang til Blika. Her er hendes sjæl tydeligst at mærke selvom hun stadig er hos mig i dagligdagen. Her kan jeg altid få kontakt med hende og mærke hendes overvældende kærlighed. Af hjertet tak, det betyder alverden for mig."

Winnie Stubkjær Laursen

Winnie Stubkjær Laursen

"Anastasia er uddannet via mig (deklogedyr.dk). I forbindelse med det, og hendes kunst, forhørte jeg mig om hun ville udføre kommunikation med min elskede læremester, Shinto, og høre om han havde noget at bringe videre til mig. Anastasia gik igang og jeg ventede med spænding og glæde. Jeg har nu et tre delt maleri til at hænge hvor jeg ser det hver dag - og det er smukt, stærkt og healende. Tak fra Shinto og jeg. Du er fantastisk!"

Kom i kontakt

 +45 2724 4972

(træffes bedst mellem klokken 10-20 alle dage)

anastasia-elkjaer@outlook.dk 

(forvent svar indenfor 48 timer)

Kontakt