Få dit eget personlige billede

Tegning efter eget ønske

 

Portræt af dit dyr, med rig mulighed for at slippe fantasien løs. Hvad end du har i tankerne, vil jeg hjælpe dig med at få det ned på papir. Er du i tvivl om den præcise udførelse, så tøv ikke med at skrive til mig – jeg laver en computerlavet skitse til dig på forhånd.

Typisk vil jeg lave disse tegninger med akvareller og pasteller på dertil passende papir. Alt efter hvad der passer bedst til lige præcis dit ønske.

Sådan foregår det

  • Du skriver til mig helt uforpligtende med dit ønske og vi finder frem til hvordan tegningen skal udføres, samt prisen herpå.
  • Jeg laver en computerlavet skitse, som godkendes af dig.
  • Du betaler og jeg går i gang med tegningen. Du får en ca. dato for hvornår den er færdig og så skal du bare vente i spænding på at modtage din helt egen unikke tegning.

Priser fra 350 kr.

Maleri ud fra telepati


I samarbejde med dit højt elskede dyr, skaber jeg et unikt maleri til dig. Igennem telepatisk kommunikation mærker jeg essensen af dit dyr og jeres forhold og modtager budskaber fra dit dyr til dig. Jeg bliver guidet til hvordan dit maleri skal se ud og derfor er det altid en skøn overraskelse at se hvad dit dyr har i ærmet til dig.

Typisk laver jeg mine malerier med oliemaling på lærred, der afsluttes med et lag lak. Andet er dog også muligt, så fortæl mig endelig hvis du har særlige ønsker.

Sådan foregår det

  • Du skriver til mig med dine umiddelbare tanker og ønsker og vi finder den løsning der passer bedst til dig. Alt jeg har brug for til telepatien er et billede af dit dyr.
  • Jeg tager kontakt til dit dyr og du får derefter et referat af kommunikationen, samt en computerlavet skitse, som godkendes af dig.
  • Du betaler og jeg går i gang med dit maleri. Du får en ca. dato for hvornår det er færdigt og så skal du bare vente i spænding på at modtage dit helt eget særlige maleri.

Priser fra 1250 kr.

Kontakt mig for et uforpligtende tilbud


    Anastasia Elkjær           E-mail: anastasia-elkjaer@outlook.dk          Telefon: +45 27244972     

Udtalelser

Da Blika måtte forlade jorden…

Da min hest, Blika, måtte forlade jorden i fysisk tilstand var der budskaber fra hende som var vigtige at få ud. Jeg blev ledt til Anastasia som viste stor forståelse med hele situationen. Det hele føltes så rigtigt og Blikas budskab blev omfavnet helt rigtigt, udtrykt helt rigtigt og på den smukkeste måde. Det hele er så rent, og jeg får stadig tårer i øjnene ved at kigge på billedet. Jeg mærker budskabet og Blika så meget når jeg ser på det. Alle hendes små og store budskaber gemt heri. Det her vil altid være mit mindested og her hvor jeg kan forbinde mig med den smukke sjæl.

Jeg er lykkelig og taknemmelig for at blive ledt til Anastasia. Det her er den reneste adgang til Blika. Her er hendes sjæl tydeligst at mærke selvom hun stadig er hos mig i dagligdagen. Her kan jeg altid få kontakt med hende og mærke hendes overvældende kærlighed. Af hjertet tak, det betyder alverden for mig ❤️

Nicoline Hjorth Hansen

Smukt, stærkt og healende…

Anastasia er uddannet via mig (deklogedyr.dk). I forbindelse med det, og hendes kunst, forhørte jeg mig om hun ville udføre kommunikation med min elskede læremester, Shinto, og høre om han havde noget at bringe videre til mig. Anastasia gik igang og jeg ventede med spænding og glæde. Jeg har nu et tre delt maleri til at hænge hvor jeg ser det hver dag – og det er smukt, stærkt og healende. Tak fra Shinto og jeg. Du er fantastisk!

Winnie Stubkjær Laursen

Anastasia har en vidunderlig, unik evne…

Anastasia har en vidunderlig, unik evne til at skabe billeder, malerier og kreative værker der afspejler akkurat det, din sjæl har brug for. Med kærlighed og tålmodighed, gengiver hun de smukkeste øjeblikke, og de fineste budskaber, som skinner så stærkt igennem hendes billeder, at jeg altid bliver ydmyg ved synet. Der er ingen tvivl om, at hun er den dygtigste kunstner jeg kender, som arbejder fra sit hjertes kraft 

Mathilde Denning