Tegning efter eget ønske

Få lavet et portræt af dit dyr, dit spirit animal eller noget helt tredje. Der er rig mulighed for at slippe fantasien løs og jeg har efterhånden prøvet lidt af hvert. Selv hvis du kun har en svag idé om hvordan du ønsker din tegning, tager jeg gerne en snak med dig om hvordan vi bedst får den ned på papir.

En personlig tegning efter eget ønske kan også være den ideelle gave, til en person der står dig nær. Enten hvor du bestemmer motivet eller som et gavekort, du giver vedkommende.

Typisk laver jeg disse tegninger med akvarel på akvarelpapir, men der er også mulighed for pastel, akryl, olie, digitalt eller andet, afhængigt af dit ønske. 

Sådan foregår det
  • Du skriver til mig helt uforpligtende med dit ønske og vi finder sammen frem til hvordan det bedst udføres. Afhængig af størrelse, materialer, mm., giver jeg dig en passende pris.
  • Du betaler halvdelen af prisen og jeg går i gang med tegningen. Du får en cirka dato for hvornår den er færdiggjort og så skal du bare vente i spænding på at modtage din helt egen tegning.
Priser fra 350 kr.
Maleri ud fra telepati

I samarbejde med dit højt elskede dyr, skaber jeg et unikt maleri til dig. Igennem telepatisk kommunikation mærker jeg essensen af dit dyr og jeres forhold og modtager budskaber fra dit dyr til dig. Jeg bliver guidet til hvordan dit maleri skal se ud og derfor er det altid en skøn overraskelse at se hvad dit dyr har i ærmet til dig.

Typisk laver jeg mine malerier med oliemaling på lærred, der afsluttes med et lag lak. Andet er dog også muligt, så fortæl mig endelig hvis du har særlige ønsker.

Sådan foregår det
  • Du skriver til mig med dine umiddelbare tanker og ønsker og vi finder den løsning der passer bedst til dig. Alt jeg har brug for til telepatien er et billede af dit dyr.
  • Jeg tager kontakt til dit dyr og du får herefter et referat af kommunikationen, samt en computerlavet skitse, som godkendes af dig.
  • Du betaler halvdelen af prisen og jeg går i gang med dit maleri. Du får en cirka dato for hvornår det er færdiggjort og så skal du bare vente i spænding på at modtage dit helt eget særlige maleri.
Priser fra 1250 kr.

Det er ekstremt vigtigt for mig at mine kunder er tilfredse. Skulle du mod forventning være utilfreds med den tegning jeg har lavet til dig, refunderer jeg det fulde beløb tilbage til dig, uden nogen sure miner ðŸ˜‡

Kontakt mig for et uforpligtende tilbud