Om mig 

Mit navn er Anastasia Elkjær og jeg er en ung kunstner fra 1998. Siden 2016 bor jeg på Fejø, en lille sydhavsø nord for Lolland. Her bor jeg med min familie og dyr. Jeg har altid gået mine egne veje. I 7. klasse gik jeg på hjemmeundervisning og har ikke gået i skole siden. I stedet dygtiggøre jeg mig på andre måder og forsøger at kombinere mine mange interesser på bedste vis.

Siden jeg var lille har dyrene haft en helt særlig plads i mit hjerte. Jeg blev draget af deres umiddelbarhed og måden de fik mig til at føle mig forstået på. Især hestene fangede mig, med deres autentiske og frie væsen. Det er også dem jeg kan takke for at jeg for alvor kom ind i kunsten. Det startede som små digitale tegninger og udviklede sig sidenhen til tegninger i hånden, malerier og fotografering.

I 2012 hørte jeg for første gang om telepati med dyr og det lød jo næsten for godt til at være sandt. Kunne jeg virkelig lære at forstå dyrene? Svaret er ja! Selvfølgelig. Jeg tror på at vi alle er født med den evne, men at vi glemmer den i større eller mindre grad som vi bliver ældre og ikke anerkender den. At opdage telepatien åbnede en helt ny verden for mig.

Som lille ønskede jeg at blive dyrlæge – jeg ville hjælpe dyrene. Jeg fandt dog hurtigt ud af, at det ikke var som dyrlæge jeg ville hjælpe dem. I stedet så jeg telepatien som en smuk måde at være til gavn på og fandt ud af at det i virkeligheden oftest er menneskene der har brug for hjælp, og ikke dyrene. Derfor ser jeg det som en kæmpe gave at kunne arbejde som bro på tværs af arter og viderebringe dyrenes visdom til glæde og gavn for alle. At finde tilbage til det umiddelbare og autentiske igennem min kunst.

 

Erfaring:

Jeg elsker at blive klogere og er bl.a. uddannet i etisk korrekt telepati v. Winnie Stubkjær Laursen og uddannet coach hos Mindjuice.

 

Referencer:

Fotograf til bogen “Sådan bliver hesten din bedste ven” af Kaja Wennich Christoffersen og Sølvi Degnegaard, udgivet 1. september 2015

Fotograf og illustrator til bogen “Vejen til hestens hjerte – og dit eget” af Marianne Florman og Mathilde Denning, udgivet 11. maj 2017