Om mig

Mit navn er Anastasia Elkjær og jeg er 18 år gammel.

Siden jeg var lille har dyrene haft en helt særlig plads i mit hjerte. Jeg blev draget af deres umiddelbarhed og måden de fik mig til at føle mig forstået på. Især hestene fangede mig, med deres autentiske og frie væsen og takket være dem kom jeg for alvor ind i kunsten. Det startede som små digitale tegninger og udviklede sig sidenhen til tegninger i hånden, malerier og fotografering.

I 2012 hørte jeg for første gang om telepati og det lød jo næsten for godt til at være sandt. Kunne jeg virkelig lære at forstå dyrene? Svaret er ja! Selvfølgelig. Jeg tror på at alle kan lære det og vi gør det alle sammen i større eller mindre grad, uden at tænke over det.

Som lille ønskede jeg at blive dyrlæge – jeg ville hjælpe dyrene. Jeg fandt dog hurtigt ud af, at det ikke var som dyrlæge jeg ville hjælpe dem. I stedet så jeg telepatien som en smuk måde at være til gavn på og fandt ud af at det i virkeligheden oftest er menneskene der har brug for hjælp, og ikke dyrene. Derfor ser jeg det som en kæmpe gave at kunne arbejde som bro på tværs af arter og viderebringe dyrenes visdom til glæde og gavn for alle.

Erfaring:

Jeg elsker at blive klogere og er bl.a. uddannet i etisk korrekt telepati v. Winnie Stubkjær Laursen og uddannet coach hos Mindjuice.

Referencer:

Fotograf til bogen “Sådan bliver hesten din bedste ven” af Kaja Wennich Christoffersen og Sølvi Degnegaard, udgivet 1. september 2015

Forside billede på Fejøbladet, september 2016

Fotograf og illustrator til bogen “Vejen til hestens hjerte – og dit eget” af Marianne Florman og Mathilde Denning, udgivet 11. maj 2017